Lekker traditioneel

Laten we je verhaal opschrijven

Copywriting

Teksten zien we overal
jouw tekst moet gelezen worden.

Je hebt een doelstelling. Een verhaal of concept dat je over wil brengen naar je klanten. Je tekst goed opschrijven om hem goed te kunnen communiceren vormt een uitdaging voor je. Wij ondersteunen je daarom graag met onze copywriting om jouw verhaal ook bij anderen onder de aandacht te brengen.

Het gaat natuurlijk niet alleen om wat je wilt vertellen, maar ook om hoe je dat vertelt, want hoe profileer jij jezelf door middel van geschreven tekst? Of het nou gaat om brochures, teksten voor jouw website of een nieuwe blog, wij helpen je graag verder.

Tone of Voice

Wij zorgen dat wat we schrijven altijd bij je past. Of dat nu bijvoorbeeld zakelijk, informeel, persoonlijk of afstandelijk is.

SEO

Als het gaat om je website, wordt er al snel met de term SEO gegooid, teksten gericht op zoekmachineoptimalisatie. Als website eigenaar zit je niet te wachten op dit soort ingewikkeld gedoe. In plaats daarvan liever goed geschreven teksten die je boodschap duidelijk en helder naar je klanten communiceren.

Wij nemen je dat graag uit handen. We verdiepen ons in jouw project, branche en je bedrijf en schrijven teksten die niet alleen passen bij jou, maar ook bij je doelgroep. Uiteraard zorgen we er ook nog even voor dat dit goed scoort in Google en jij bezoekers naar je website trekt.

SEO teksten?

Teksten die SEO (search enging optimised) geschreven zijn richten zich nadrukkelijk op het gebruik van bepaalde zoekwoorden en zijn zo ingericht dat ze door zoekmachines goed worden opgenomen.

Optimalisatie

Bij SEO optimalisatie komt meer kijken dan alleen het schrijven van goede teksten. De indeling van bijvoorbeeld tekstkoppen en paragrafen spelen ook een rol.

SEA

Google biedt ook de mogelijkheid om betaalde advertenties te plaatsen (SEA). Ook hierin helpen we je graag verder.

Bloggen

Informatie delen met je publiek is de manier om betrokkenheid te genereren. Jouw website heeft misschien al een blog, of je wilt juist een blog starten. Klinkt makkelijk, je schrijft je verhaal op en het staat online.

Na een paar weken krijg je het al niet meer voor elkaar dat tweewekelijkse artikel te plaatsen, of blijkt dat je blog niet goed wordt bekeken en zakt je motivatie in.

We ondersteunen je graag met het schrijven van jouw blogs. Niet alleen in tekst, maar ook audiovisueel ondersteunen wij je om een groot bereik te creëren en verder te groeien.

Regelmaat

Blogs laten schrijven klinkt misschien duur, maar je hoeft niet wekelijks een nieuwe blog te plaatsen. Herbruik je content en zet deze efficiënt in.