Een snapshot

Leg jouw verhaal vast

Fotografie

Een foto laat het je zien,
vertel jouw verhaal in beelden.

Een foto vertelt meer dan 1000 woorden: een veelgebruikte uitspraak die waar blijkt te zijn. Een foto geeft een sneller beeld dan het lezen van een tekst. Het is daarom des te meer belangrijk dat je foto's passen bij jouw verhaal. Belangrijker nog, de foto's die je zijn jouw verhaal en onderdeel van je identiteit. Of het nu gaat om foto's voor je website, blog of grafisch ontwerp, het is belangrijk dat je publiek gegrepen wordt door de afbeeldingen en dat je ze jouw doelgroep interesseren.

Onderdeel van onze diensten is het verzorgen van jouw fotografie: of het nu gaan om portretfotografie, object- of productfotografie of natuurfotografie, vrijwel alles is bij ons mogelijk.

Portretfotografie

Met portretfotografie kun je persoonlijk niveau laten zien wie je bent. Met wie werkt jouw klant samen en hoe zie je eruit? Wij kunnen jouw nieuwe foto's verzorgen door middel van studiofotografie of fotografie op locatie. Ben je op zoek naar een urban of meer naar een natuurlijke setting? Is jouw imago stoer, zakelijk of juist persoonlijk?

In tegenstelling tot veel fotografen overleggen we - tenzij jij dat natuurlijk wenst - niet alleen over een moment om foto's te maken, maar verdiepen we ons ook in welke uitstraling je wilt bereiken. Hoe zorgen we dat de foto's die we maken het beste passen bij jouw filosofie?

Bedrijfsteam

Jouw collega's zijn onderdeel van je succesverhaal. Het werkt dan ook tweeledig om ze op bijvoorbeeld je website te laten zien: jij laat zien wie er in jouw team werken en de klant weet met wie hij te maken heeft.

Object- en productfotografie

Fotografie van objecten en producten omvat veel. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan gebouwen, dieren of een webshop. Als je bijvoorbeeld een webshop hebt wil je natuurlijk het liefste dat al jouw foto's bij elkaar aansluiten en één stijl aanhouden en daar kunnen wij voor zorgen.

Een andere mogelijkheid is dat je jouw klanten op je website graag laat zien hoe jouw werkomgeving eruit ziet en hoe deze aansluit bij je werkfilosofie. Ook in dat geval kunnen we hier samen voor zorgen.

Theaterfotografie

Als je actief bent in de theaterwereld weet je dat er vaak vele uren gaan zitten in de voorbereidingen van een uitvoering van een paar uur. Terug kunnen kijken na een voorstelling door foto's maakt een voorstelling memorabel.

Wij kunnen dan ook de fotografie van jouw theatervoorstelling verzorgen. Zowel in de voorbereidingen als in de uitvoering zijn wij inzetbaar om het proces, de voorbereidingen en de daadwerkelijke uitvoering vast te leggen. Op die manier kun je het verhaal van jouw voorstelling later in beelden terugkijken.

(On)zichtbaar

Bij het vastleggen van jouw theatervoorstelling bekijken we samen wat het beste past: zijn we zichtbaar aanwezig in de voorbereidingen, of werken we op de achtergrond.