Projectdetails

Uit In Boekel

Platform om een compleet verzorgd weekend weg in Boekel te kunnen boeken.

Projectomschrijving

Boekel, gelegen in Noord-Brabant kampte met een uitdaging. Het dorp heeft de beschikking over een drietal mooie fietstochten in de omgeving, echter hebben de meeste lokale bewoners deze inmiddels al meer dan eens gefietst. Graag zouden zij mensen van buitenaf aantekken om ook eens een paar dagen naar Boekel te komen om kennis te maken met de fietstochten en het dorp.

Twee essentiële ingrediënten voor het samenstellen van een weekendje weg stonden reeds tot de beschikking: bed-en-breakfasts en horeca gelegenheden. Ook de lokale fietsenverhuur deed graag mee aan het door ons ontwikkelde concept 'Uit In Boekel'. Middels deze website heeft men de mogelijkheid om een weekend in Boekel samen te stellen, bestaande uit een verblijf, het dineren bij een locatie in het dorp en het huren van fietsen in de lokale omgeving.

De website is opgezet in een verfrissende stijl en brengt de genoemde factoren samen tot een voor de bezoeker overzichtelijk gemaakte website. Daarnaast werkt de website samen met de door ons ontwikkelde app om meer informatie te krijgen over de fietsroutes in de omgeving.

Onze rol

Conceptontwikkeling, ontwerper

Jaar

2016

Klant

ZLTO Boekel-Venhorst

Werkzaamheden

Ontwikkeling website