Naamsbekendheid genereren

Contact is makkelijker dan ooit

Social Media

Online zijn er vele mediakanalen aanwezig
Bereik je doelgroep door de juiste te kiezen.

Aanwezigheid op social media kan een uitdaging zijn. Een paar jaar geleden waren bedrijven niet of nauwelijks actief op social media. Misschien had je website een blog. Je publiek liet zo af en toe een reactie achter, maar dat was het dan ook wel. Tegenwoordig is dat niet voldoende meer.

Het kan lastig zijn te bepalen wat je op social media doet. Plaats je af en toe een leuke foto van je werkzaamheden? Of schrijf je af en toe een kleine update over je personeel? Ook op social media is het belangrijk je identiteit en strategie uit de dragen. Wij helpen je verder het overbrengen van jouw verhaal en het bereiken van je doelgroep op social media. We denken mee over de inhoud en werken die samen uit. En als je wilt, dan nemen wij je zelfs de hele social media uit handen.

Kanalen

Facebook? Twitter? LinkedIn? Pintrest? Samen bekijken we en bepalen we welke kanalen er bij je passen om verhaal te vertellen.

Social Media as a Service

Het zou goed kunnen dat jij het al druk genoeg hebt en daar social media niet goed bij kan hebben of dat je het een grote uitdaging vind om social media te onderhouden en dat liever niet doet. Wij bieden je een uitkomst met Social Media as a Service (SMaas).

SMaaS wil zeggen dat wij voor jou alles op het gebied van social media verzorgen. We verdiepen ons in je bedrijf, waarna wij zorgen voor alle content zoals berichten en blogs. Ook creƫeren wij alle audiovisuele content. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Natuurlijk betrekken we jou wel in het proces; samen stellen we een kalender op met wat we de komende tijd willen gaan plaatsen. Daarnaast zijn er altijd berichten die vooraf niet te plannen zijn en hebben we ook hier overleg over.

Wij sturen onze mensen - fotografen, tekstschrijvers, videomakers - langs om te zorgen dat er een constante contentstroom ontstaat. Zo hoef jij er geen aandacht aan te besteden.

Ben je benieuwd hoe we dit bij jou kunnen toepassen? Neem dan contact met ons op.

Eigen beheer

Natuurlijk zijn wij met SMaaS erg flexibel, zo kunnen we ook in samenspraak alleen jouw kalender opstellen en maak je de content nog steeds zelf.

Inhoud

We bepalen de content van de social media volledig op basis van jouw wensen. We verdiepen ons in jouw bedrijf en bekijken jouw bedrijfsfilosfie. We zorgen dat de gehele social media uitingen dit ondersteunen.