Digitaal vertellen

Inspireer met bewegend beeld

Video

Je verhaal in bewegend beeld vertellen
genereert grote engagement.

Naast geschreven teksten en fotografie is video een zeer geschikt medium om je verhaal te vertellen. Of dat nou is door middel van bijvoorbeeld een bedrijfsfilm, moodfilm of animatie, bewegend beeld houdt de aandacht van kijker beter vast dan een geschreven tekst. Daarnaast kun je in korte tijd veel informatie aan je kijkers laten zien.

Het gebruik van video is ook erg geschikt om in te zetten op je website, maar ook op social media scoort video vele malen beter dan tekst. Daag jezelf daarom uit om video te integreren in je profilering: in de toekomst zal het gebruik van video alleen nog maar verder toenemen.

Inzet

Het gebruik van geproduceerde video's is natuurlijk niet beperkt tot online gebruik. Een video is ook erg geschikt voor bijvoorbeeld lezingen, workshops of digitaal visitekaartje.

Animatie

Animatievideo's zijn een creatieve manier om in korte tijd veel informatie te geven aan de kijker. Ook zijn animaties zeer geschikt om je kijkers op een schematische manier veel informatie te kunnen bieden.

Wij ontwikkelen graag een animatievideo voor je, zodat jij jouw informatie creatief en sterk over kan brengen naar je doelgroep. We brainstormen samen over het concept en dat wat jij wil vertellen.

Bedrijfsvideo

Om je klanten op creatieve wijze te laten zien wie je bent of wat je doet, zijn bedrijfsvideo's erg geschikt. In een bedrijfsvideo kun je jouw identiteit duidelijk laten zien. Bijvoorbeeld door personeel of jezelf aan het woord te laten.

Onderdeel van een bedrijfsvideo kan ook een moodfilm zijn. In mooie sfeerbeelden kun je laten zien wat je doet. Draag jouw identiteit over op die van de kijker en inspireer ze met wat je te bieden hebt.

Losstaande producties

Naast animaties en bedrijfsvideo's zijn er nog vele soorten andere video's mogelijk. Den bijvoorbeeld eens aan een korte introductie van je blog. Een CV in videovorm of een korte film. Ook bij andere producties helpen wij je graag verder om een video te produceren die bij jou past.